Welkom bij Australian Gold!

 
Bradford & Hamilton is al 20 jaar geautoriseerd leverancier/importeur van AUSTRALIAN GOLD (het nummer 1 merk ter wereld) zowel voor de zonnebankcrèmes als de zonnebrandcrèmes. Australian Gold staat bekend om de perfecte kwaliteit, de fantastische bruiningsresultaten en de optimale huidverzorging. Vooral de zonnebrandcrèmes van Australian Gold maken een turbulente groei door in geheel Europa en de USA.
 
Bovendien zijn wij distributeur van DESIGNER SKIN (het snelst groeiende merk ter wereld), CHEERS/CARIBBEAN GOLD (de populaire budgetlijn van Australian Gold), SUNSHINE (hoogwaardige Australian Gold producten vanaf € 8,95), KARDASHIAN, JWOWW en SWEDISH BEAUTY (bijna 100% natuurlijke en parabenen vrije zonnebankcrèmes).
 
Wat kunnen wij u bieden:
- 20 jaar ervaring in de zonnebranche met o.a. Australian Gold
- Een scala aan producten van de 5 meest bekende merken ter wereld
- 24 tot 48 uurs service
- Periodieke voordeelacties
- Mogelijkheden tot training van uw medewerkers door onze buitendienst
- Telefonische informatie via ons kantoor in Roosendaal
 
Om het u als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we een meertalige website ontwikkeld, waarop u alle afbeeldingen en informatie kunt vinden. Voor ondernemers geldt een geautoriseerde toegang. Klik hieronder op de link en kijk hoe u een username en een password kunt aanvragen. Wij hopen ook u snel als Australian Gold klant te mogen begroeten.
 

Registreren en bestellen voor bedrijven