Samenwerking Verantwoord Zonnen

SVZ is de Samenwerking Verantwoord Zonnen, de branchevereniging voor zonnestudio’s, fabrikanten en leveranciers van zonneapparatuur. De branchevereniging zet zich in voor verantwoord en veilig zonnen onder de zonnebank. Dit doen ze door onder andere voorlichting te geven over zonnen. SVZ verbetert de kwaliteit en veiligheid van het zonnen onder de zonnebank met het opzetten en stimuleren van de Code voor Praktijkuitoefening, voorlichting te geven aan leden en het bieden van en motiveren tot opleiding van het personeel van zonnestudio’s.

Daarnaast is SVZ gesprekspartner voor de overheid en andere partijen als het gaat over regelgeving, handhaving en zelfregulering. SVZ is een actief en gewaardeerd lid van de Europese koepelorganisatie van de zonnebranche.

Aangesloten zonneondernemers maken zich samen met SVZ sterk voor een hoog niveau van advies over het zonnen, dienstverlening door deskundig opgeleide medewerkers, hygiëne in de studio en veiligheid van de apparatuur.

Ook Bradford & Hamilton maakt zich sterk voor een verantwoorde en veilige manier van zonnen onder de zonnebank. Wij zullen mensen dan ook altijd aanraden te gaan zonnen bij een SVZ-aangesloten zonnestudio. Wanneer mensen beginnen met zonnen, kunnen ze bij deze zonnestudio’s een persoonlijk zonneschema laten opmaken. Deze is aangesloten op het huidtype van de zonner. Zo zont men op een verantwoorde en veilige manier voor een zo’n mooi mogelijk kleurtje.

Meer informatie vind je op: https://www.svzinfo.nl/